Produse

Plata si livrare


LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid FAN Curier în 1-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii online, în funcție de dinamica stocurilor.

Pentru orice localitate din România coletul ajunge la dumneavoastră în 1-2 zile lucrătoare.  Expedierile cu plata ramburs se fac EXCLUSIV pe teritoriul României.

Pentru livrări în afara teritoriului României va rugăm să ne contactați pentru verificarea termenilor și condițiilor de livrare. Coletele internaționale se vor expedia numai după confirmarea plății comenzii.

Costul aferent livrării se va calcula automat după ce completați datele de expediere (țara, județ, oraș, adresă). În cazul în care adresa introdusă de dumneavoastră nu se regăsește în sistem sau costul livrării nu se generează automat, vă rugăm să ne contactați pentru verificarea posibilităților de exepediere și calcularea costului aferent.

Dacă alegeți să nu plasați comanda online, pentru a fi sigur/ă că un model/mărime/culoare se află pe stoc sau pentru a-l rezerva pentru 48 de ore, vă rugăm să trimiteți un e-mail cu solicitarea dumneavoastră folosind formularul din secțiunea contact. Vă recomandăm să așteptați confirmarea colegilor noștri cu privire la disponibilitatea produsului dorit.

PLATA PRODUSELOR

  • Plata la livrare (Ramburs) - se achită contravaloarea produselor la primirea coletului. Doar pentru comenzile plasate pe teritoriul României.
  • Plata online (Netopia) -După confirmarea comenzii, vei fi redirecționat către pagina Netopia pentru efectuarea plații online.


Citește și despre Retur